Vardagen

Hej på er.
Thea är just nu på dagis och jag är ledig idag. Vilket är ganska skönt eftersom jag var i skolan hela lördagen och söndagen. Så nu får jag en chans att vila upp mig. Dock börjar jag få ont i halsen så det lär nog bli fler dagar då jag kommer få vila om jag inte har sån tur att det går över snabbt. 
Men jag får dricka lite te och vila (och göra lite läxor) idag innan Thea ska hämtas så kanske jag mår lite bättre sen. 



Släppa taget

Hemma efter att ha lämnat dottern på dagis. Men idag var det en svår dag. Hon vägrade släppa taget om mig och grät i protest. Lilla gumman har blivit så mammig nu under sommaren. Men detta kommer säkert gå över..hon måste bara installera sig på dagis ordentligt..

<3

En dag med bus.

 Idag var det kalas för den bästa mamman/mormorn. Och Thea hade det så roligt med sina kusiner och gjorde sånt som bara barn tycker att man kan göra om och om igen. Som att springa löpning i trädgården och kasta "ringar". 
Men nu sover hon och det tog inte lång tid alls. Så föräldrarna ska sätta sig i vardagsrummet och bara njuta av att vardagen snart börjar igen med dagis och skola. Skönt.









Tyvärr tycker inte min mobil om när solen sticker fram, så därför blev några ansikten jätte ljusa. 

Att börja igen.

Nu är det snart dags. Bara 4 dagar kvar tills vardagen börjar igen för oss. På ett sätt har det varit härligt att vara ledig i 2 hela månader. Men det har också varit ganska långtråkigt. 

Idag var vi på Theas dagis och hälsade på innan hon börjar helt. Och det var nog ingen överaskning för någon av oss att vi var tvugna att bära ut henne när det var dags att bege sig hemåt för att laga mat. 
Men på måndag får hon gå dit igen..och vara heeela dagarna. 
Och föräldrarna ska bege sig mot skolan och se vad denna termin har att erbjuda. 




Hej hopp!

MammaTillThea

Mitt liv som mamma och sambo.

RSS 2.0