Att få helt nytt.

Då var det dags. Målaren håller just nu på att tänka golvet i vardagsrummet. Äntligen! Efter 5 månader får vi helt ny tapet. Och han ska även måla tak och lister runt fönster. PLUS att han ska ta ALLT i köket förutom skåpsluckor.
Glömde jag säga äntligen?!

Så vi sitter just nu i sovrummet, det ända rummet som går att vara i...eller rättare sagt, det rum som har möbler. Allt i v-rummet och köket har flyttats till balkongen, Theas lekrum och sovrummet.
Lite kaos, men det får man räkna med.

Nu är det dags att dricka upp kaffet och sedan hoppa in i duschen. Tråkigt att det är regnigt så man inte kan gå ut på en långpromenad medans han fixar.

Lussebullar

Hej på er. Idag är det en grå november-dag. En dag då man undrar om det kommer något regn, och skulle det komma regn så hoppas man att det blir en varm natt så regnet inte förvandlas till hala vägar.
Men denna gråa november-dag är jag ledig och då passar jag på att tvätta allt som finns att hitta och är lite smått nervös över att jag har sista matematik provet imorgon. Jag smaskar även på lite lussebullar som vi alla 3 i familjen bakade i söndags. Och är lite smått ledsen över att dem snart är slut. Men då bakas det nog nya.

Och kan ni tänka er att november snart går över till december? Vart tog hösten vägen? Men jag tror nog att alla barn är glada över att julen bara är ca 1 månad bort. Så dem får veta vilka leksaker som dem kommer få leka med. Här hemma pratas det om vad skruttan ska få och att hela golvet nedanför julgranen ska vara fullt med roliga paket :)
Men men, det är som sagt ungefär 1 månad kvar tills dess.

Nu ska här hängas tvätt och sedan slappa lite innan det blir dags att hämta hem skruttan.







Leka påskkärringar och att ha ont.

God morgon på er. Idag har det hunnit bli torsdag och jag ska läkarbesök senare i eftermiddag.
Har så fruktansvärt ont i min handled. Har haft det då och då innan utan anledning, men den här gången är det värre. Jag har inte slagit mig och är inte svullen...men jag kan inte röra handen.

Förövrigt så var vi hos mina föräldrar i söndags och firade pappa på farsdag. Då fick även kusinerna leka av sig. Bland annat lekte dem påskkärringar.



Sötaste brorsdottern Naomi :)






Resultat-Fika-och åter fika.

God morgon på er. Klockan är endast 07.14. Marcus på påväg till dagis med Thea och jag sitter med en kopp kaffe och försöker vakna. Idag är jag ledig så jag ska fixa med lite bestyr här hemma tänkte jag. 

Igår fick jag ÄNTLIGEN resultatet på min inlämingen ill Naturkunskapen (Energikällor). Och till min förvåning så fick jag godkänt. Jag själv tyckte att jag hade gjort ett fruktansvärt dåligt arbete men tydligen tyckte inte läraren samma sak. Visst hade han synpunkter men det var inte alls dåligt tyckte han..Happy!

Efter mötet med honom så var det dags för matematik. Även där jobbade jag på bra (Jag har blivit suverän på matte)
Sedan var det dags att vara generös. Blodgivning :)

Efter blodgivningen möttes jag upp av Pia som jag går matematik med. Så nu har jag fikat på cafét i citygallerian för första gången :)
På vägen hem möttes jag upp av Marcus och vi gick tillsammans och hämtade hem skruttan.

På senare eftermiddag så kom Marcus mamma som fyllde år igår. Hon hade med sig lite tårta så det blev mycket fikande för mig på en dag! Fy mig. 

Men nu är som sagt Thea på dagis. Jag har satt på en maskin tvätt och ska nu dricka upp mitt kaffe och äta en macka innan jag ska sätta igång med resten av hemmet :)




Ha en bra dag!
 
Carpe Diem!

Smakprov

Igår fick vi äntligen ett sms utav personen som tog bilder på Theas dagis. Så snabbt som tusan gick vi in på hans hemsidan och fick se dem fantastiska bilderna. Nu ska dem bara beställas hem.

Smakprov? Varsågoda.


Ledighet

Hej på er. 
Det här med höstlov är ganska fantastiskt tycker inte ni det?
Den ända dagen som jag har varit i skolan denna vecka är måndags. Dem andra dagarna har jag varit ledig. 
Och det roliga med att vara ledig är att man helt plötsligt hittar på en massa saker med hemmet som måste göras. 
Så tisdags var faktiskt en vilodag för mig. Men igår tvättade jag upp alla kläder som jag kunde hitta. Och jag tvättade rent Theas lakan i sängen. Men jag gick även ut på ett litet ärende, som gjorde mig lite oroad. Ni vet ju själva hur kul det är att komma till tandläkaren. Och att då tandläkaren föreslår att vi ska ta några bilder på tänderna gjorde inte saken bättre. När han väl hade tagit klart alla bilder tittade ha bekymrat på sin dator. 
Ett liiiitet hål som jag hade för 2 år sedan hade nu utvecklats till ett JÄTTE hål. Att han då också säger att han är orolig om det gått så pass långt ner att jag KANSKE måste göra en rotfyllning gjorde verkligen inte saken bättre. 
PLUS att han trodde att jag KANSKE hade 2 till hål!!!!..dock ganska små. 
Så om 2-3 veckor ska jag komma tillbaka så ska tandläkaren titta om det räcker med en lagningen eller om det måste rotfyllas. Och även om dem 2 SMÅ hålen måste lagas dem med. 

Nu lyckades jag göra mig själv deprimerad över att tänka på alla borrar och lagningssaker hos tandläkaren. 
Jag tar mig lite kaffe istället och säger till mig själv om och om igen..."Allt kommer att gå bra. Det gör inte ont att borra och det gör inte ont att rotfylla."


Varför ljuger jag för mig själv? DET KOMMER GÖRA ONT! 

MammaTillThea

Mitt liv som mamma och sambo.

RSS 2.0