Flyttat in.

Nu bor vi i den nya lägenheten och vi trivs ordentligt! 
Mer skriver jag en annan dag.

Sommarvärme

Idag är den den 20/6, och klockan är endast 10.00. MEN det är ändå nästan 20 grader ute. Är sommaren verkligen här nu? Hoppas på det. Vi har haft alldeles för mycket regn på sistonde. 
Idag, när vädret är som underbarast, ska vi till Theas dagis för midsommarfirande. Det vill säga massa sånger och massa bus! 
Efter det lär nog Thea vara helt slut men vi ska ändå fortsätta och promenera till min moder så vi inte sitter inne hela dagen. 

Vi var och firade Theas kusin i lördags..hela 5 år blev han.



Thea lekte med sina kusiner.



I förrgår var vi på långpromenad...varmt även den dagen.




Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska vi börja göra oss i ordninig.

Här igen

Nu har jag hittat hit igen. Denna gång lyckades jag glömma bort bloggen i 3 veckor. Men nu är jag här.
Vad har hänt?
Thea fyllde år vid mitt senaste inlägg..och hon fick väldigt många fina presenter. Bland annat en trehjuling av sin farfar, bord och stolar av sin mormor och morfar..och myyycket kläder...enormt mycket sommarkläder, men det går åt.

Vi har även varit på utvecklingssamtal på dagis. Hennes fröken tycker att Thea är väldigt duktig och tidig för sin ålder när det gäller vissa saker. Hon tyckte även att Thea har lärt sig att prata väldigt snabbt..och att man förstår nästan alltid vad hon säger, men det märker även vi här hemma. 

Och nu så är både dagis och skola slut för denna termin. Nu väntar ledighet tills mitten av augusti..jag vet dock inte hur vi ska kunna vara hemma så länge utan att bli rastlösa till slut. 

Och så har jag klippt mig...snyggt! Min frisör och jag räknade ut att det var 1 år sedan jag var där och hon sa direkt att över 1 dm av mina toppar var tvugna att försvinna..dem var bara för slitna. Fy på mig.

Kusinerna håller varandra i hand. Sötnosar!





MammaTillThea

Mitt liv som mamma och sambo.

RSS 2.0