Chockade föräldrar

Ni förstår nog kanske vad inlägget kommer handla om. Jo, Thea.
Hon är verkligen snabblärd. Nu på morgonen sa hon välling och Yoghurt. Hmm, jag kan verkligen undra hur mycket hon kan. Måste vara runt 20-30 ord faktiskt. Och bvc-sköterskan frågade om hon kunde 10 ord?! Tydligen ska de kunna 10 ord i denna ålder. Men inte våran lilla tös. Hon utvecklas i stormfart. Hon kan även sätta ihop meningar.
Märks också på henne att hon är snabbare än vissa barn faktiskt. På hur hon beter sig. 

Igår bakade vi lussebullar på morgonen. Dem tog vi sedan med oss till mamma och pappas jobb. Hoppas dem smakade bra. Sedan gick vi till Marcus mamma och fikade en stund. Och sedan tog bussen hem igen. Men Thea var på så dåligt humör igår kväll så sista vägen hem gick lite som det gick. Mössan och vantar drogs av och hon bara skrek. Men hon var nog trött lilla gumman. 

Sedan somnade hon vid 18-tiden och sov i knappt 1 timma innan hon vaknade av panik och var otröslig.
Resultat: En dotter med slem i halsen spydde. 
Men efter en dusch somnade hon om igen och vaknade bara en snabbis. Men somnade om när hennes pappa kom in och gav henne sin kisse. Sedan sov hon till 7.00. 

Rätt bra natt i alla fall om man jämför dom senare nätterna. Ska ta mig till apoteket senare och handla lite slemlösande. Så kanske nästa natt blir ännu bättre.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MammaTillThea

Mitt liv som mamma och sambo.

RSS 2.0